Porton Biondi Rovinj

Porton Biondi kemping Rovinj, Horvátország. Családias kemping az isztriai félszigeten Rovinjban az óvárostól 700 méterre a csodás adriai tengerparton.

     Porton Biondi kemping Rovinj

Rovinj ikonikus óvárosától mindössze 700 méterre található az egyszerre 1200 fő befogadására alkalmas Porton Biondi kemping. A kempingből csodás kilátás nyílik a tengerre és az óvárosra. A kempingben étterem, kávézó, a közelben közért és vizesblokkok várják a vendégeket, a tengerparton pedig snack bar található. A Porton Biondi Kemping egy domboldalban helyezkedik el ősfás környezetben, amik kellemes árnyékot adnak egész nyáron. A kempinget csak egy út választja el a strandtól, ami kristálytiszta vizű és tiszta parttal rendelkezik. A strand sziklás, apró-kavicsos részekből áll, lassan mélyül, ideális gyerekeknek, időseknek és felnőtteknek egyaránt. Az általunk kínált lakókocsikból csodás kilátás nyílik a tengerre és az óvárosra is.

     A kemping elhelyezkedése

A Porton Biondi kemping a többi kempingel ellentétben nem a városon kívül vagy akár attól több kilométerre helyezkedik el, hanem a városközpontnál, de nem a szúfolt részen.
Az óváros és minden fontos csomópont is közel van, kényelmesen gyalog is megközelíthető minden.
Ahhoz hogy egy sétára vagy egy rendezvényre elmenjünk este az óvárosba nem kell autóba ülnünk, hanem csak a tengerparton maximum 10 perc alatt elérhetünk mindent.
Ez a közelsége a Porton Biondi kempingnek tette népszerűvé és kedvelt üdülőhellyé ezt a helyet.
Porton Biondi kemping Rovinj, Horvátország
Nézze meg a Porton Biondi kempinget egy pár fotón keresztül.

A kemping tavasszal A strand Étterem A strand este A kemping
A kemping Kilátás a kempingből Kilátás a kempingből | lakókocsi horvátország Kilátás a kempingből Vizesblokk - Rovinj lakókocsi Mosogató - Rovinj lakókocsi Mosdók - Rovinj lakókocsi A Porton Biondi öböl | Lakókocsi horvátországban A Porton Biondi felülről  | lakókocsi horvátország
horvátország lakókocsi

Rovinj

Ismerje meg ezt a csodás várost, ami biztosan nem fog csalódást okozni Önnek sem! A kempingel szemben lévő gyönyörű és romantikus óváros, melyet újra és újra látni akar majd!

Porton Biondi kemping

Porton Biondi kemping

Információk és képek a kempingről, a környékről, az elhelyezkedéséről és szolgáltatásairól. Ismerje meg a kemping strandját is, mely ideális gyereknek és felnőtteknek egyaránt.

Horvátország

Horvátország

Az ezerarcú Horvátország, amit most Ön is megismerhet rövid ismertetőnk segítségével és hasznos információkat is talál a Horvátországi közlekedésről és az autópályákról is.

Last Minute!

Jelenleg nincs akciós ajánlatunk, de
Iratkozzon fel Facebook oldalunkon, hogy ne maradjon le semmiről!

Rovinj lakókocsi Horvátország. Lakókocsis nyaralás az Adrián garantáltan a legjobb árakon az óvároshoz közeli, tengerparti Porton Biondi kempingben.