A kempingezés régen – Retro

A kempingezés nem új keletű dolog, nem kizárólag a modern ember hobbija, bár George W. Sutton 1920-ban a VANITY FAIR magazinban azt írta, hogy a “Motorizált kempingezés még gyerekcipőben jár”. Pedig a kempingezés vagyis inkább a mobilis házban/építményben lakás/alvás igen régi időkre nyúlik vissza, hiszen a vándorcigányok maguk építettek ló-vontatta szekerekre épített felépítményeket, amikbe aztán… Tovább… »

A tél Rovinjban

A téli Rovinj, ha nem is olyan szép mint a nyár, de nem nehéz megtalálni a szépségét. Természetesen nem olyan hideg, mint Magyarországon, nem esik a hó soha és fagy is csak nagyon ritkán fordul elő. Egy valami állandó: turisták mindig vannak. Nem véletlenül! Télen is kellemes klíma és sok látnivaló vár mindenkit, bánni csak… Tovább… »

Érdekességek és szösszenetek

Nagyon sok olyan információt szeretnénk közölni, megírni amit a weboldalunkon nem tudunk hová tenni, nem tudunk helyet találni neki egy menüpont alatt sem. Ezért arra a megoldásra jutottunk, hogy létrehozzuk ezt a blogot, amit talán nem is szerencsés annak hívni, de most már így marad. Ez lesz az a felület, ahol az érdekességeket vagy olyan… Tovább… »